Kamers

Een thuisgevoel begint op je eigen kamer, die je in het Hof van Egmont vrij kunt inrichten met klein meubilair, een televisie, een koelkast, foto’s, … De basismeubels, tv-aansluiting en een vast en mobiel oproepsysteem voor de verpleging horen standaard bij elke kamer.

De meeste kamers zijn individueel, maar het is ook mogelijk om een kamer te delen. Ook een huisdier op de kamer houden kan, zolang het een klein dier zoals een vogel of een vis is. Honden, katten, hamsters, … zijn niet toegelaten.

Verzorging

Ook op oudere leeftijd is het fijn om jezelf goed te verzorgen of misschien eens extra in de watten te leggen. Daarom is er in het Hof van Egmont een kapsalon en pedicuresalon aanwezig.

In de wellnessruimte kan je dan weer genieten van een bad met hydromassage terwijl een zacht muziekje je helpt om volledig te ontspannen. Gaat je voorkeur uit naar een verkwikkende douche, dan kan je gebruikmaken van een douchestoel, een douchewagen en een inloopdouche. Nadien houdt een warmtestraler je heerlijk warm.

In de fitnessruimte buiten kan je je conditie op peil houden terwijl je geniet van de gezonde buitenlucht.

Winkelen

Fruit, drank, snoep en toiletartikelen, die kan je elke woensdagnamiddag kopen bij de Dijleshop. De mobiele winkel komt langs op elke woonwijk. Op vrijdag kan je extra fruit inslaan bij fruitkar ‘Jimmy’, die om 13.30u in de tuin aan de inkom parkeert.

Lezen

Boekenfans kunnen regelmatig hun hartje ophalen, want elke week verdelen vrijwilligers boeken bij de bewoners op de kamer. Er is keuze tussen gewone boeken en grootletterboeken of gesproken boeken.

Wassen

Wil je graag zelf instaan voor de was, dan kan dat. Anders kun je je kledij laten wassen door de wasserij die is aangesteld door Zorgbedrijf Rivierenland.

Lees alle info over de faciliteiten van het Hof van Egmont rustig na in de Wegwijzer