Met de wagen

Parkeren op het domein

Op het domein van Hof van Egmont zijn enkele plaatsen voorzien voor

  • mindervaliden in het bezit van een parkeerkaart
  • kort parkeren (maximum 30 min.)

Parkeren op publieke parkings

QPark-Bruul op de Hendrik Speecvest is de dichtstbijzijnde parking. Deze ondergrondse parking is 24/24 geopend.

Parking Zandpoortvest ligt op 5 minuten wandelafstand van het woonzorgcentrum. Deze parking is eveneens 24/24 geopend. Het adres is Zandpoortvest te 2800 Mechelen. De parking is enkel op weekdagen betalend, tussen 8 en 18 uur. U kan hier aan een zeer voordelig tarief parkeren (€ 0,30/uur). Buiten deze uren en ook op zaterdag, zondag, wettelijke feestdagen en 11 juli is deze parking gratis.

Op deze link vindt u alle parkings in Mechelen: https://www.mechelen.be/parkings


Met het openbaar vervoer

Bus

Er is een bushalte aan de Hendrik Speecqvest. Op de volgende link kan u “Mechelen, Hendrik Speecqvest “ ingeven en dan ziet u alle haltes en alle buslijnen die langs deze haltes rijden: https://www.delijn.be/nl/haltes

Trein

Het NMBS station Mechelen Centraal ligt op vijf minuten wandelafstand van het woonzorgcentrum. Neem in het station de uitgang richting centrum. Steek over en neem de Hendrik Conscience straat. Wandel door tot aan het Kardinaal Mercierplein. De Hendrik Speecqvest doorkruist het Kardinaal Mercierplein. U vindt het woonzorgcentrum aan de overzijde van de Hendrik Speecqvest, aan uw rechterzijde.

Shuttle

Op zaterdag en op koopzondagen rijdt een pendelbus gratis tussen de randparkings ten oosten van de stad en het winkelcentrum. Elke zaterdag kunnen shoppers hun wagen gratis parkeren op P+R De Nekker of parking Douaneplein, om van daaruit met de Shopping Shuttle naar het winkelcentrum van de stad te rijden. U kan afstappen aan de Veemarkt, op 10 minuten wandelen van het woonzorgcentrum.

De Shopping Shuttle rijdt van 10 uur tot 19 uur. Door de inzet van 5 minibusjes bedraagt de wachttijd niet meer dan 5 minuten.


Met de fiets

Er is een fietsenstalling op de site van het woonzorgcentrum.