Gepubliceerd op:
11
september
2019

Dit najaar organiseert woonzorgcentrum Hof van Egmont al voor de 11de keer een cultuurbad voor bewoners, familieleden en bezoekers. Iedereen is welkom op de tentoonstelling die op 15 september feestelijk geopend wordt en loopt tot 8 november

Op het gelijkvloers van het woonzorgcentrum kan iedereen het Mechelen van toen en nu in volle glorie bekijken tijdens de tentoonstelling “Mechelen in beeld”. Bezoekers kunnen een gratis rondleiding reserveren bij de bewoners van het woonzorgcentrum. Die nemen hen mee naar het verleden en vertellen over hoe zij Mechelen vroeger beleefden.

Op die manier kunnen bewoners van het woonzorgcentrum hun kennis en ervaring  delen. Zij hebben een rijk verleden waar we nog veel van kunnen leren. Door hen te laten gidsen bij de tentoonstelling verwachten we een boeiende uitwisseling tussen bewoners en bezoekers.

Bezoekers van de Ekspozzeese kunnen ook meedoen met een zoektocht en zo een leuke prijs winnen. Prijsuitreiking ‘Oep z’n Mechels’ met de bellemadam op 15 november.

Programma

Naast de tentoonstelling organiseert het woonzorgcentrum voor haar bewoners nog heel wat andere culturele activiteiten. Een zangclub, een bezoek aan de beiaard in de Sint-Mettetuin, de voorleesclub, een quiz en “koken op z’n Mechels” zijn maar enkele van de activiteiten.

Bekijk de programmafolder

Opening tentoonstelling: 15 september

De opening gaat door op zondag 15 september 2019 om 14u30. De tentoonstelling loopt tot 8 november en als je een rondleiding wil, dan kan je die reserveren door te bellen naar Hof van Egmont.